2012 Global Youth Murals Keeltekoolis Atlasnet Tallinnas (Eesti keeles)

Hello, World!

BACK Atlasnet’s photo VENE KEELES
Näitus Global Youth Murals oli 2012. aastal üles pandud väga paljudes maailmariikides. Nüüdseks jõudis näitus ka Eestisse. Näitusetöödega saab tutvuda Tallinna keeltekoolis Atlasnet.
Novembris suundub näitus edasi Berliini.
Näituse külastamine on tasuta. See näitus toimub Maailmahariduse nädala raames.
Mis on Global Youth Murals? Palju positiivseid emotsioone! Näitusel eksponeeritakse fondi People to People korraldatud konkursil võitnud lastejoonistusi kogu maailmast (vaata lisainfot lehekülje allpool). Konkursi ja näituse eesmärk on näidata meie mitte just väga suure maailma kultuuride erinevusi ja samaaegselt ka nende ühtsust.
LISAINFO ON SIINGlobal Youth Murals

ART IN FACEBOOK (Open in a new window)


Kallid Tallinna õpetajad!
Atlasneti õpilaste parimad konkursitööd (kliki siia) suunduvad juba Ameerika Ühendriikidesse Missouri osariiki, PTP World Headquarters.
Kuni 29. oktoobrini Teil ja Teie õpilastel on võimalik osa võtta eelpool kirjeldatud RTR projektist ja esindada konkursil Eestimaad. 4 kuni 6 konkurssitööd saavad RTR-lt auhindu. Info osalejatest avaldatakse prestiižses ajakirjas PTPI. Tulge vaatama ja esitage ise konkursitöid.
Ainuke nõue: „Kasutage valget paberit või lõuendit mõõdus 20 cm (laius)*60 cm (pikkus) või 51 cm (laius)*152 cm (pikkus)“.
Täpsemat infot inglise keeles saate vaadata siit – Global Youth Murals

Rändnäitus on avatud tööpäeviti kella 10.00-14.00 alates 01.10.-24.10.12. Kohustuslik eelregistreerimine e-posti aadressil atlasnetatlasnet.ee
Ootame näitusele erineva vanuseastme kooligruppe.
DIPLOM:)